Home > Milieuvergunning

Milieuvergunning

Vergunningsaanvraag

Op 1 januari 2018 schakelden alle Vlaamse gemeenten over naar de omgevingsvergunning, die voortaan de stedenbouwkundige vergunning en de milieuvergunning vervangt. Ook voor het verkavelen van gronden of voor het bijstellen van een bestaande verkaveling, heeft u voortaan een omgevingsvergunning nodig.
Nieuwe aanvragen dienen te gebeuren via het omgevingsloket. Via onderstaande link vindt u meer informatie over het indienen van een vergunningsaanvraag of melding.
www.omgevingsloketvlaanderen.be

VLAREM-wegwijzer

De VLAREM-wegwijzer is een internettool die na gaat of een activiteit meldings- of vergunningsplichtig is aan de hand van de VLAREM-rubrieken en geeft aan welke algemene en sectorale milieuvoorwaarden van toepassing zijn. Door het beantwoorden van enkele vragen in verband met milieuproblematiek voor een gekozen sector, krijgt u in enkele stappen een overzicht van de VLAREM I- rubrieken die u dient aan te vragen, aangevuld met informatie over de milieuverplichtingen.
Via onderstaande link komt bij de milieuvergunningenwegwijzer terecht. Klik op start en u bent vertrokken. https://www.milieuinfo.be/wegwijzer 

Sluitingsdagen

  • maandag 22 april 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout