Home > Vrije tijd > Tickets online

Tickets online

U kan via deze pagina uw e-tickets bestellen voor zowel culturele, sport als jeugdactiviteiten. Het enige wat u nodig heeft is een kredietkaart (visa, mastercard, american express, ...) of een gewone bankkaart  en toegang tot online banking via bancontact of uw bank. Wanneer u de activiteit of het evenement betaald hebt, krijgt u uw online ticket met barcode te zien (het wordt u ook nog eens gemaild), dit print u af en geldt als toegangsbewijs.

Let op: op de eerste dag van de inschrijvingen kan u pas vanaf 09.00 uur tickets kopen!

Culturele activiteiten

Gezinslogin voor jeugdactiviteiten

Voor activiteiten gericht op kinderen (speelplein, sportkamp, daguitstappen) dient u te werken via een gezinslogin. Dit is nodig voor de fiscale attesten die wij uitreiken en omdat u soms prijsvoordeel krijgt indien meerdere kinderen van eenzelfde gezin inschrijven. ticketingDe eerste maal maakt u een login aan als gezin, daarna kan u via deze login steeds opnieuw de kinderen inschrijven. Klik op de knop of ga rechtstreeks naar https://hulshout.ticketgang.eu.

Voor een gedetailleerd stappenplan voor de eenmalige loginprocedure, klik hier.

Let op:

1. Kinderen die bij de inschrijvingen nog niet de effectieve beginleeftijd hebben bereikt bij de start van de activiteit (omdat ze in het najaar jarig zijn), kunnen enkel ingeschreven worden aan de balie.

2. Bij de betalingsmogelijkheden adviseren wij u om te kiezen voor bancontact en niet voor Homebanking, aangezien dit laatste regelmatig problemen geeft.

3. Indien u niet online kan betalen, gelieve dan aan de loketten in te schrijven.

Annulering?

Opgelet! Tickets voor de speelpleinwerking, sportkampen, daguitstappen, culturele evenementen worden nooit terugbetaald of omgeruild, tenzij in volgende omstandigheden:

  • er wordt geen annuleringskost aangerekend per geannuleerde dag in volgende gevallen:
    • annulering bij ziekte van het kind: er dient ten laatste 1 week na het einde van de betreffende vakantiewerking / activiteit een geldig doktersattest binnen gebracht te worden bij de desbetreffende vrijetijdsdienst;
    • annulering in geval van overmacht (overlijden naaste, ...).

  • er wordt 1 euro administratieve kost aangerekend per geannuleerde dag in volgend geval:
    • andere annuleringen die ten laatste 1 week voor de start van de activiteit worden geannuleerd.

  • In de andere gevallen wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald, doch dient met de organiseerde vrijetijdsdienst te verwittigen bij afwezigheid.

Sluitingsdagen

  • maandag 22 april 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout